Monday, 25 May 2015

Vivix Untuk Kelihatan Cantik dan Awet Muda

0

Assalamualaikum wbt...

Salam ceria semua!

Hari ni SH ingin kongsikan bersama produk Shaklee yang paling meletup sekali di pasaran iaitu tonic ajaib VIVIX.Customers SH memang gemarkan sirap merah Shaklee ni.Vivix atau lebih popular dipanggil sirap Shaklee kerana cecair vivix ni berwarna merah. 

Vivix merupakan suplemen anti penuaan terbaik di dunia. Ia berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan suplemen pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. 


Vivix merupakan penemuan revolusi dalam nutrisi  polifenol dan satu paten tertunda yang hebat dengan campuran botani eksklusif yang terdiri daripada Poligonum Cuspidatum, Muscadine Grape, Elderberi Eropah dan Purple Carrot. 

Apakah kehebatan Vivix Shaklee?

a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.

b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.

c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)


Bagaimana Vivix bertindak dengan berkesan?

Rahsianya kerana Vivix melindungi dan membaikpulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan.

Kebaikan Vivix Shaklee

1. Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan

2. Memelihara keseluruhan kesihatan

3. Anti oksida yang sangat baik - awet muda

4. Membantu anda merasa lebih bertenaga

5. Mengurangkan risiko kanser

6. Membantu pesakit diabetic

7. Menguatkan sistem imun

Beli Vivix Online (Klik di sini)


Siapa yang tidak mahu kelihatan awet muda.Betul tak?Jom adik kakak manis semua kita bertindak dari sekarang.Pilihlah suplemen yang semulajadi dan lebih berusia 50 tahun ni.Memang anda semua tak menyesal dikemudian hari.


Gambar ini adalah tentang sepasang kembar. Sorang mengamalkan Shaklee, sorang bukan pengamal Shaklee.
Gambar atas masa mereka berumur 4 tahun, gambar bawah masa berumur 69 tahun. Nampak kan beza antara yang amalkan Shaklee dgn tidak?
Prepare untuk hari-hari tua kita... biarlah kita hadapi hari tua dengan cergas, tak ada sakit-sakit, boleh beramal ibadat dgn baik dan yang penting kita tetap boleh cergas-cergas macam biasa walaupun dah jadi nenek-nenek.

Kisah seorang suami yang liat ingin makan suplemen.Bila hampir lumpuh juga masih belum bertindak sehinggalah si isteri yang penyabar memberi suplemen Shaklee.
Jom kita saksikan kisah tersebut.

Perhatian - Vivix tidak sesuai untuk ibu hamil, menyusu dan mereka yang berumur bawah 18 tahun

 
Untuk sebarang pembelian produk Shaklee boleh hubungi SH

0 comments:

Post a Comment