Wednesday, 15 April 2015

3 Tips Rajin Melipat Pakaian Harian

0Hai, Assalamualaikum semua... 

Hari ini SH ingin berkongsi Tips Rajin Melipat Pakaian Harian di rumah.Sebenarnya dah lama SH ingin kongsikan cuma belum berkesempatan sahaja.Alhamdulillah Allah izinkan jua SH berkongsi di blog ini.


Ok apa yang diperlukan utk tips ini anda cuma perlu ada internet,hp atau gadget & volume hp yg perlu ditinggikan... Huh nampak senang bukan?

Tips 1 : Asingkan pakaian dewasa dan kanak-kanak.Ini memudahkan anda nanti apabila ingin melipat pakaian. Lipat pakaian dalaman dahulu dan kemudian bolehlah melipat pakaian anak-anak seterusnya pakaian dewasa.

Tips 2 : Koleksi Ceramah ZonKuliah 
              Zonkuliah Blogsport
Sila click pada link tersebut apabila kerja-kerja melipat pakaian dijalankan. Huh kan dah dapat pahala tambahan tu.Sambil melipat pakaian sambil mendengar ceramah. 

Tips 3 : Sentiasa mengingati Allah dan berdoa agar kerja harian kita dipermudahkan olehNYA.Jika hati kita berzikir mengingati Allah insyaAllah kerja melipat pakaian yang bertimbun-timbun ini menjadi mudah.

Antara koleksi ceramah di Zon Kuliah - 


Rahsia Murah Rezeki - Ustaz Shamsuri Hj Ahmad


10 Benda Larangan SUAMI & ISTERI - Ustaz Kazim


Erti Bahagia - Ustaz Abdullah Khairi


Berminat nak iklankan blog anda untuk tugasan menulis review berbayar? Boleh daftar di Advertorial.MYUntuk sebarang pembelian produk Shaklee boleh hubungi SH

0 comments:

Post a Comment